Villa Karoa hallinnoivan Villa Karon ystävät Ry:n uusi toiminnanjohtaja, Miikka Pörsti, aloitti tehtävässään maaliskuun lopussa.

Samalla Villa Karon ystävien seuraavaan hallitukseen valittiin Villa Karon perustaja, entinen toiminnanjohtaja, Juha Vakkuri (pj) sekä Maria Björnberg-Enckell (vpj),  Saara Juvonen, Matti-Juhani Karila, Jouko Koskinen, Kirsti Lintonen, Anna Ovaska ja Matti Remes. Hallitus aloitti toimintansa tällä viikolla.

Villa Karon afrikkalaiseen henkilökuntaan, jonka johdossa toimii Kwassi Akpladokou, voi tutustua täällä!

***

Miikka Pörsti has started as new executive director of Villa Karo’s Friends.

Also new board of directors has been chosen and is as follows: Juha Vakkuri (p), Maria Björnberg-Enckell (vp),  Saara Juvonen, Matti-Juhani Karila, Jouko Koskinen, Kirsti Lintonen, Anna Ovaska and Matti Remes.

Meet Villa Karo’s African staff and its manager, Kwassi Akpladokouhere!