0

Jäseneksi

Liity

Jäseneksi Villa Karon ystävien joukkoon!

Villa Karon henkilökunta perheineen ovat laajan sairausvakuutuksen piirissä Beninissä, sekä maan oloihin poikkeuksellisesti paikallisen eläkejärjestelmän asiakkaita. Lisäksi olemme näinä vuosikymmeninä vaikuttaneet lukemattomien beniniläisten elintasoon tuomalla asiakkaita paikallisiin yrityksiin ja luomalla yhteistyötä beniniläisten ja suomalaisten välille.

 

Jäsenmaksuilla katamme Beninin henkilökunnan sairausvakuutuksen sekä tuotamme paljon aktiviteetteja paikallisten lasten, nuorten ja aikuisten saavutettavaksi. Jäsenmaksuilla ei kateta Suomen toimiston hallinnollisia kuluja.

 

Liittymällä jäseneksi autat suoraan grandpopolaisia!

Täyttämällä oheisen lomakkeen ja maksamalla vuoden jäsenmaksun 170 € (Villa Karon ystävät ry, Nordea, FI20 1019 3000 2095 78) lähetämme sinulle vahvistusviestin jäsenyytesi rekisteröitymisestä tietoihimme.

 

Vastineeksi saat mainion mahdollisuuden verkostoitua ja tavata vanhoja tuttuja. Voit osallistua jäsenmatkoille, syksyisin ja keväisin jäseniltoihin, saat kulttuurilehti Akpén postitettuna kotiin, tietoa beniniläisestä ja afrikkalaisesta kulttuuritarjonnasta Suomessa sekä ajankohtaista infoa stipendiaattiemme näyttelyistä, konserteista ynnä muuta. Jäsenet voivat myös lähettää halutessaan pieniä paketteja Beniniin Villa Karon kautta maksuttomasti ja saavat päivitetyt viisuminhakuohjeet pyytämällä.

Jäsenyyshakemus

Lomake