0

Jäseneksi

Liity

Jäseneksi Villa Karon ystävien joukkoon!

Villa Karon Ystävät ry on yhteisö, joka rakentaa ihmisten välistä ymmärrystä ja kulttuurisiltoja Suomen ja Länsi-Afrikan välille. 

Ilmastonmuutoksendigitalisaation ja muuttoliikkeen myötä maailma tuntuu koko ajan kutistuvan. Vaikka muutos on selvästi näkyvissä, syvempi ymmärrys yhteisestä tulevaisuudestamme on puutteellinen. Voisiko taide, kulttuuri ja tutkimus tarjota aivan erityisen keinon näiden siltojen rakentamiseen? Tämä tavoite yhdistää jäseniämme – samoin kuin rakkaus Länsi-Afrikkaan.

Jäsenenä saat mainion mahdollisuuden verkostoitua ja tavata vanhoja ja uusia tuttuja. Voit osallistua jäsenmatkoille, jäseniltoihin ja muihin tapahtumiimme, saat kulttuurilehti Akpén postitettuna kotiin, tietoa beniniläisestä ja afrikkalaisesta kulttuuritarjonnasta Suomessa sekä ajankohtaista infoa residenssissä työskennelleiden taiteilijoiden näyttelyistä, konserteista ynnä muuta. Jäsenet voivat myös lähettää halutessaan pieniä paketteja Beniniin Villa Karon kautta maksuttomasti ja pyydettäessä heille lähetetään päivitetyt viisuminhakuohjeet sekä muut matkustukseen liittyvät vinkit. 

Villa Karon henkilökunta perheineen ovat laajan sairausvakuutuksen piirissä Beninissä, sekä maan oloihin poikkeuksellisesti paikallisen eläkejärjestelmän asiakkaita. Lisäksi olemme näinä vuosikymmeninä vaikuttaneet lukemattomien beniniläisten elintasoon tuomalla asiakkaita paikallisiin yrityksiin ja luomalla yhteistyötä beniniläisten ja suomalaisten välille. Liittymällä jäseneksi autat siis myös suoraan grandpopolaisia!

Jäsenmaksuilla katamme Beninin henkilökunnan sairausvakuutuksen sekä tuotamme paljon aktiviteetteja paikallisten lasten, nuorten ja aikuisten saavutettavaksi.

Valitse Maksa jäsenmaksu ja seuraa ohjeita. Varmista vielä ostoskorista ostoksesi ennen kuin siirryt maksamaan. Voit myös maksaa  jäsenmaksun 170 € Villa Karon ystävät ry tilille FI20 1019 3000 2095 78 ja lähettää yhteystietosi sähköpostilla toimisto@villakaro.org. 

 

Villa Karon

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäsenet ovat olleet tärkeässä roolissa Villa Karon perustamisesta lähtien. Kumppanuus Villa Karon kanssa antaa uusia näköaloja maailman nopeimmin kasvavalle mantereelle sekä mahdollisuuksia ainutlaatuiseen ja avartavaan yhteistyöhön.


Jäsenmaksu

2000€ liittymismaksu
450€ vuosittainen jäsenmaksu

Jäsenmaksujen suuruus päätetään vuosittain vuosikokouksessa.


Mitä yhteisöjäsen saa?

• Mahdollisuuden kuulua visionääriseen ja monimuotoiseen yhteisöön Suomen ja Länsi-Afrikan välillä
• Tilaisuuden käynnistää erityishankkeita räätälöitynä yhteistyönä Villa Karon kanssa
• Yhden residenssipaikan vuodessa erillisen hakuprosessin kautta
• Äänioikeuden vuosikokouksessa

Villa Karon nykyiset yhteisöjäsenet:

Finlands svenska författareförening
Helsingin yliopisto
Juho ja Maria Lallukan taiteilijakotisäätiö
Ornamo ry
Suomen Arkkitehtiliitto SAFA
Suomen Kirjailijaliitto ry
Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry
Suomen Säveltäjät ry
Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat STST
Suomen tietokirjailijat ry
Taideyliopisto
Turun yliopisto
Wikimedia Suomi ry
Åbo Akademi

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan lisää!
Julia Ojanen, toiminnanjohtaja, julia.ojanen@villakaro.org