Tällä ja ensi viikolla tapahtuu Villa Karon henkilökunnassa monenlaisia muutoksia: Miikka Pörsti ja Linnea Olamo vaihtoivat tällä viikolla paikkaa Villa Karon ystävät ry:n toiminnanjohtajana. Maikki Salmivaara ja Taru Itälinna puolestaan tekevät vuoronvaihdoksen Beninin päässä ensi viikolla.

Suurimmat kiitokset Miikalle viimeisistä kahdesta ja puolesta vuodesta Villa Karon jäsenenä ja johdossa! Ja samaten Maikille työstä, linkkiydestä ja Suomen vahvistuksena toimimisesta Beninissä! Tarulle ja Linnille puolestaan tervetuloa – ja tervetuloa takaisin Linni!

***

The staff of Villa Karo is going through some changes both here in Finland and in Benin during this and next week. Miikka Pörsti and Linnea Olamo changed places, as Linni became the new executive director of Villa Karo’s Friends. And Maikki Salmivaara and Taru Itälinna are making a ”changing of the guards” in Benin next week after Taru has arrived to Grand-Popo.

We thank Miikka warmly and humbly for his work for Villa Karo during these last couple of years! And thank you, Maikki, for your wonderful work in Benin! Taru and Linni, welcome – and welcome back!