0

Tue toimintaa

Lahjoittamalla tuet

Villa Karon toimintaa

Villa Karon toiminta tarvitsee tukijoita, tee kertalahjoitus helposti! 

Lahjoittamalla tuet Villa Karon toimintaa. Yhdistyksen tärkeimpänä tehtävänä on tuoda ihmiset yhteen  luomaan yhdessä parempaa huomista taiteen, kulttuurin ja tutkimuksen keinoin. 

Yli 20 vuoden ajan tätä kulttuurisiltaa on rakennettu ja vahvistettu. Muuttuvassa maailmassa tulemme yhä selvemmin tietoisiksi siitä, miten monilla tavoilla Suomen ja Länsi-Afrikan kohtalot lopulta kietoutuvat yhteen. Siksi työtämme tarvitaan juuri nyt enemmän kuin koskaan. 

 

Tähän työhön tarvitsemme ystäviemme tukea. Lahjoituksesi käytetään turvaamaan Villa Karon pitkäaikaista toimintaa ja työpaikkoja Grand-Popossa.

 

 

 

 

Villa Karon kulttuurinen ja sosiaalinen merkitys on huomattava sekä Suomessa että Beninissä. Lahjoittamalla autat meitä myös takaamaan Villa Karon Beninin henkilökunnalle ja heidän perheilleen sairausvakuutuksen. 

Valitse alta haluamasi summa ja siirry maksamaan helposti verkkokaupassamme. Jos haluat lahjoittaa muun summan, esimerkiksi 300€. valitse verkkokaupassa 3 kpl 100€ lahjoitusta. 

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirrolla. Tilinumero löytyy sivun alareunasta.

Lahjoita

Merkkipäivänäsi

Syntymäpäivät, eläköitymisjuhlat, vuosijuhlat, hautajaiset...

 

Voit suunnata merkkipäivänäsi lahjojen sijaan keräyksen Villa Karon toimintaan. Keräykselläsi tuet Villa Karon kulttuuritoimintaa, yhteistyöhankkeita ja yleisesti rakennusten kunnossapitoa, mutta myös autat meitä takaamaan Villa Karon Beninin henkilökunnalle sairausvakuutuksen, jonka piiriin kuuluvat myös henkilökunnan jäsenen puoliso ja lapset. Varoja siis käytetään Villa Karon pitkäaikaisen toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi.

 

Pyydä ystäviäsi lahjojen ja kukkien sijaan osallistumaan paremman huomisen ja yhteisymmärryksen rakentamiseen keräyksen kautta.

Merkkipäiväkeräys tilisiirrolla on helppoa.

 

  • Ilmoita meille tiedot tilaisuudesta ja järjestämäsi tapahtuman ajankohta toimisto@villakaro.org.

 

  • Kerro lähipiirillesi, että toivot lahjoitusta Villa Karon toimintaan.

 

  • Kerro läheisillesi tilinumeromme Villa Karon ystävät ry FI33 1544 3000 0272 55 ja valitsemasi viesti (esim. Tove Janssonin muistolle) lahjoittamista varten.

 

Voimme lähettää tiedon lahjoitusten kokonaissummasta tilaisuuden jälkeen.

Vastuullisuus

Villa Karon toiminta menee nelinkertaisen kirjanpidon läpi, tilintarkastajat toimivat molemmissa maissa. Jäsenmaksu ohjataan Beninin henkilökunnan hyvinvointiin.

Sairausvakuutus

Villa Karon henkilökunta perheineen Beninissä kuuluu sairausvakuutuksen piiriin. Sairausvakuutus katetaan jäsenmaksuilla.

Toiminnan perusta

Villa Karo edistää kulttuurienvälistä yhteisymmärrystä eetoksenaan Pro Meliore Inter Homines Concensione - Ihmisten välisen paremman yhteisymmärryksen puolesta.