0

Viestintä- ja järjestökoordinaattori

Avoin työpaikka

Viestintä- ja järjestökoordinaattori

Villa Karo on suomalais-länsiafrikkalainen kulttuurikeskus ja residenssi taiteilijoille ja tutkijoille. Se rakentaa siltaa suomalaisten ja länsiafrikkalaisten taiteilijoiden, tutkijoiden ja kulttuurivaikuttajien välille. Villa Karo sijaitsee Beninissä Grand-Popon kylässä, ja olemme vuodesta 2000 alkaen mahdollistaneet yli 650 ammattilaisen työskentelyn siellä. 

Haluatko ainutlaatuiselle kulttuurivaihdon näköalapaikalle osaksi kansainvälistä tiimiä?  

Villa Karo tukee suomalaisten ja länsiafrikkalaisten tasavertaista ammatillista yhteistyötä. Uskomme, että suora kulttuurivaihto auttaa laajentamaan ja rikastamaan taiteen ja yhteiskunnallisten alojen kenttää, ja näin syntyy myös uusia tapoja ajatella yhteistä tulevaisuuttamme. Villa Karon perustaja, kirjailija Juha Vakkuri näki Afrikan nousevana ja Suomelle tärkeänä maanosana.  

Haemme nyt innostunutta ja aikaansaavaa koordinaattoria määräaikaiseen yhden vuoden työsuhteeseen. Rahoituksen salliessa paikka tullaan vakinaistamaan 2025. Työssäsi vastaat yhdistyksen Suomen toiminnoista yhdessä toiminnanjohtajan kanssa ja pääset mukaan kehittämään toimintaamme yhä vaikuttavampaan suuntaan. 

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa:

- Viestintä (uutiskirjeet, sosiaalinen media, viestit jäsenille, raporttien taitto, mediakontaktit)
- Toiminnan koordinointi Suomessa, mm. residenssihaut
-
Hallinnolliset tehtävät kuten laskutus 
-
Raportointiin ja varainhankintaan osallistuminen
-
Toimistoassistenttien ja harjoittelijoiden ohjaaminen 

Koordinaattorina pääset osaksi ainutlaatuista villakarolaisten verkostoa, jossa on mukana niin palkittuja taiteilijoita kuin nuoria tulevaisuuden nimiä. Heitä kaikkia yhdistää halu edistää yhdenvertaista maailmaa ja rakentaa ihmisten välistä ymmärrystä yli kansallisten tai ammatillisten rajojen. 

Tehtävä sopii sinulle, jos omaat erinomaiset viestinnälliset taidot, olet järjestelmällinen ja osaat tarttua asioihin itsenäisesti. Käytämme WordPressiä nettisivujemme ylläpitoon ja Adoben taitto-ohjelmia. Vahva kielitaito (suomi, ruotsi, englanti, ranska) katsotaan eduksi. Työtä voi tehdä myös etänä, eikä pysyvä asuinpaikka Suomessa ole välttämätön. 

Työaika on 30 tuntia viikossa (80% työaika). Toiminnanjohtaja Julia Ojanen (puh. 044-34 89 811) kertoo mielellään lisää tehtävästä; ethän epäröi olla yhteydessä! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen toimisto@villakaro.org 29.10. mennessä.