Suomalais-afrikkalainen kulttuurikeskus ja taiteilijaresidenssi

Villa Karo

Jäseneksi?

 

Perustajat

Villa Karon ystäväksi?

Tukemalla Villa Karon toimintaa ja maksamalla kannatusjäsenmaksun (170 € / vuosi, entiset stipendiaatit 20 € / vuosi), tuet myös Grand-Popon kehitystä ja voit olla varma että tuki menee perille. Villa Karon ystävät ovat tärkeä osa toimintaamme ja osoitamme lämpimät kiitokset meidän nykyisille jäsenille. Toivotamme uudet jäsenet tervetulleiksi Villa Karon ystävien iloiseen seurueeseen.

Jäsenmaksunsa vastineeksi kannatusjäsen saa tietoa Villa Karon toiminnasta ja Afrikasta, kahdesti vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja mahdollisuuden osallistua jäsenmatkoille Beniniin sekä kutsut Suomessa pidettäviin tilaisuuksiin.

Villa Karon tili:
Villa Karon ystävät ry
Nordea FI20 1019 3000 2095 78

Viestikenttään: “Jäsenmaksu + oma nimi ja postiosoite”

 

Yhteisö- tai yritysjäseneksi?

Järjestö-, yritys- ja oppilaitosjäsenten liittymismaksu on 2000 € ja vuosittainen kannatusjäsenmaksu on 450 €. Voimme myös räätälöidä yrityksellesi tai yhdistyksellesi sopivan jäsenyyspaketin, joka tukee valitsemaasi kulttuurinalaa.

Villa Karo avustaa yhteisö- ja yritysjäseniään erilaisten suomalais-afrikkalaisten projektien suunnittelussa ja toteuttamisessa, antaa apua matkojen järjestämiseen ja yhteisöjen henkilökunnalla on mahdollisuus hakea Villa Karoon residenssiin. Jäsenoppilaitoksemme ovat esimerkiksi käynnistäneet opiskelijavaihto- ja työharjoitteluohjelmia, sekä toteuttaneet tutkimushankkeita Beninissä.

Grand-Popon kylän avustaminen

Jos sinä tai yhdistyksesi haluaa auttaa beniniläisiä Villa Karon kautta, ota yhteyttä Villa Karon toimistoon Helsingissä.

Villa Karon kansalaisavun kautta Grand-Popossa on korjattu koulujen kattoja, hankittu koululaiskuljetuksiin veneitä, ostettu koulutarvikkeita, edistetty tyttöjen ammattikoulutusta, perustettu torvisoittokunta sekä Beninin ensimmäinen tähtitieteellinen yhdistys, rakennettu lapsille leikkipuisto, kutsuttu beniniläisiä taiteilijoita Suomeen jne.

Auttamismahdollisuuksia on rajattomasti.

Käytännön kokemus on osoittanut, että useimmiten on tarkoituksenmukaista auttaa antamalla rahaa: kun esim. koulutarpeet ostetaan paikan päältä Beninistä, hankinta virkistää paikallista taloudellista toimintaa ja lahjoittaja säästyy korkeilta kuljetuskustannuksilta.

Myös Villa Karossa residenssissä olleiden taiteilijoiden ja tutkijoiden perustama Suomi-Benin ystävyysseura koordinoi kehitysapua Beniniin.

Lue lisää

Villa Karon jäsenlehdet

Tilaa Villa Karon uutiskirje!